Fan van het F-kamp                                     

   

  Heemskerk, April 2019

   

  Beste ouders, begeleiders en fans van de F-junioren,

   

  Zoals jullie misschien al weten wordt ook dit jaar het F-kamp weer georganiseerd.

   

  Alweer het 34e F-kamp!

   

  In de meivakantie van 2019 worden de F junioren verwacht op De Vlotter voor 2 spetterende dagen waar zij nog heel lang over na zullen praten. Voor velen de eerste keer dat ze op kamp gaan en buiten de deur slapen.

  Spannend allemaal, maar wel geweldig om mee te maken.

  De eerste dag is er een voetbaltoernooi in combinatie met spelletjes, entertainment, training met ADO 1 en de penaltybokaal. De tweede dag, na te hebben geslapen in de kleedkamers, reist het hele circus met bussen af naar een bestemming die nu nog geheim moet blijven. Terug op de Vlotter zijn er dan nog patatjes en vindt de prijsuitreiking plaats.

   

  U zult begrijpen dat dit kosten met zich meebrengt.

  Er wordt een eigen bijdrage van € 30,- per deelnemer gevraagd maar dit is lang niet kostendekkend.

   

  Daarom hebben we de club  “Fan van het F-kamp”  opgezet.  Iedereen die het F-kamp een warm hart toedraagt kan hier aan deelnemen voor een bedrag van € 20,-. Hiervoor krijgt u een vermelding op de website onder het tabblad “Fan van het F-kamp”, een naamsvermelding op een bordje in de kantine en een uitnodiging om als VIP, onder het genot van een drankje te komen kijken bij de penaltybokaal op de dinsdag. En het belangrijkste is natuurlijk dat u de F-junioren, waaronder misschien uw eigen kind of kleinkind, buurjongetje of vriendje een geweldige twee dagen bezorgt.

   

  Meld u nu aan als Fan van het F-kamp

   

  U kunt € 20,- overmaken op rekeningnummer NL24RABO0162246382 t.n.v. A.D.O.'20 o.v.v. Fan v.h. F-kamp. Om u te kunnen bereiken hebben we ook uw e-mailadres of telefoonnummer nodig. U kunt hiervoor een mail sturen, een bericht sturen of bellen naar onderstaande mailadres en telefoonnummer.

   

  Alvast bedankt voor de hulp!!

   

  Fans 2019

  Namens de sponsorcommissie van het F-kamp,


  Roy van Wijk
  Chantal Bastiani
  Brian Ros
  Nick Ellerkamp

  Danielle Groen

  Tel: 06-10553388

  E-mail: kamp@ado20.nl